Industri

publisert 2016-01-03 10:02:31

Ventilasjon i industri

      

          

Næringsbygg

publisert 2016-01-03 00:17:06

Ventilasjon i næringsbygg

 

Hva tilbyr Hjelleset Klima?

Firmaet arbeider med alt innen ventilasjon, og satser primært på leveranser til rehabilitering og nybygg innen næring og industri. Vi tilbyr løsninger til alle typer næringsbygg, for eksempel kontorbygg, skoler, barnehager, idrettshaller, sykehus og lager.

Til industrien tilbyr vi blant annet prossesventilasjon, avsugsløninger (spon, støv, sveis o.l), befuktning, avfuktning, brannsikring av ventilasjon og ellers gode løsninger for inneklimaet på arbeidsplassen. Hjelleset Klima utfører alt fra prosjektering til igangkjøring av anleggene.

Vi tilbyr kundene skreddersydde løsninger ved å spesialtilpasse leveransene til kundens behov. Hjelleset Klima leverer kvalitet og setter kunden i fokus.

Vi er en sikker samarbeidspartner med fokus på HMS i alle ledd. Hjelleset Klima er en liten organisasjon med "smådriftsfordeler". Vi er overbevist om å kunne tilby kundene kvalitetsprodukter til riktig pris.

Hvor tilbyr vi våre tjenester?

Firmaets arbeidsområde er i utgangspunktet mellom Stavanger og Kristiansand, med Lister og Dalane som kjerneområde. Etter mange år i bransjen kjenner vi byggebransjen og industrien i disse områdene svært godt. God lokalkunnskap er derfor en av våre styrker.

Firmaet har som mål å være den foretrukne ventilasjonsentreprenøren i distriktet!

Vi skal vokse på tilfredse kunder som
setter pris på våre løsninger.

Hjelleset Klima AS

Adresse: Drangeid 2A, 4405 Flekkefjord

Telefon: +47 913 30 200

E-post: post@hklima.no